Konkurs za prijem volontera/volonterki u Organizacioni odbor projekta


24.02.2015.

Udruženje građana „Ruke“ Sarajevo poziva sve zainteresovane volontere/ke da budu dio Organizacionog odbora projekta "Let's Do It powered by HT Eronet", a koji obuhvata organizaciju dvije velike akcije "Let's Do It-očistimo zemlju za 1 dan" i "Let's Do It-milion sadnica za 1 dan".

Budući volonteri/volonterke bit će angažovani na pripremama za realizaciju aktivnosti u Kantonu Sarajevo u trajanju od 10 mjeseci (mart 2015. godine decembar 2015. godine.), a njihov rad podrazumijevat će sljedeće aktivnosti:

- Održavanje prezentacija u školama i fakultetima sa područja Kantona Sarajevo.
- Promocija projekta kroz učestvovanje u „Let's Do It“ performansima u gradu.
- Aktivna priprema akcije čišćenja i sadnje u devet općina Kantona Sarajevo.

Svi volonteri/ke će nakon završetka angažmana dobiti potvrdu o volontiranju i zahvalnicu. Tokom angažmana pored obavljanja redovnih aktivnosti, za volontere će biti organizovana redovna zajednička druženja (team building), učestvovanja u promocijama projekta sa drugim organizacijama i učestvovanje u pilot akcijama.

Prijaviti se mogu mladi koji imaju stalno boravište na području Kantona Sarajevo. Prednost imaju kandidati koji su učestvovali u implementaciji istih ili sličnih projekata. UG "Ruke" Sarajevo podatke navedene u ovom obrascu koristit će isključivo u svrhu odabira novih članova projekta „Let's Do It powered by HT Eronet“, i u druge svrhe se neće koristiti. Nepotpune, te prijave sa uvredljivim i pogrdnim sadržajem neće se uzeti u razmatranje. Broj mjesta u Organizacionom odboru je ograničen. Sva polja su obavezna (*)

Više informacija možete dobiti putem telefona 063/801-161 ili 033/832-664, na email: info@letsdoit.ba, putem web stranice www.letsdoit.ba ili Facebook Fan Page-a: https://www.facebook.com/LetsDoItOcistimoZemljuZa1Dan od 09 do 16 sati.

Poziv ostaje otvoren od 24.02.2015. godine do 06.03.2015 godine u 18 sati. O rezultatima konkursa budući volonteri/ke će biti obaviješteni putem e-maila 09.03.2015.godine.

Link za prijavu: https: urlm.in/tgub