Let's Do It i BH Telecom: „Zajedno dobre priče nastavljamo“


29.11.2016.

Kompanija BH Telecom d.d. Sarajevo od aprila 2016. godine podržava projekat „Let's Do It“. Ekipa iz PR tima projekta razgovarala je sa predstavnicima BH Telecoma o korporativnom opredjeljenju BH Telecoma za ulaganje u društveno korisne aktivnosti.

 

    - BH Telecom je u septembru mjesecu proslavio svoj rođendan koji je obilježen brojnim društveno korisnim aktivnostima i promovisan je novi korporativni spot „Dobre priče nastavljamo“. Koji su to primjeri društvene odgovornosti na koje ste posebno ponosni?

BH Telecom je društveno odgovorna kompanija već dvije decenije, i posebno smo ponosni, a to svakodnevno i dokazujemo posredstvom različitih aktivnosti kao što su donacije neprofitnim organizacijama, podržavanje sportskih i kulturnih aktivnosti, humanitarnih manifestacija, podrška kroz partnerske aranžmane. Posebno ističemo naš doprinos rezultatima naših bh. reprezentacija i vrhunskih sportista, ulaganje u nauku i obrazovanje i učestvovanje u projektima zaštite životne sredine.

    - Kompanija BH Telecom je najozbiljniji partner reprezentacija Bosne i Hercegovine u gotovo svim sportovima, institucije kulture svoje manifestacije i aktivnosti realizuju uz Vašu pomoć, podržavate najveći ekološki projekat, mnoštvo je primjera pomoći humanitarnim organizacijama itd. Da li će BH Telecom i u budućnosti biti kompanija na koju se mogu računati svi oni koji svojim radom i aktivnostima Bosni i Hercegovinu čine boljim mjestom za život građana?

Da, BH Telecom će i u budućnosti biti kompanija na koju svi svojim radom i aktivnostima mogu računati. I dalje ćemo biti društveno odgovorna kompanija čija je misao vodilja da zajedničkim snagama u BiH možemo učiniti da se vizija boljeg života građana u našoj zemlji u skoroj budućnosti ostvari.

      - Desetine hiljada volontera su i ove godine uzele učešće u Let's Do It volonterskim akcijama širom Bosne i Hercegovine. Ukoliko naši volonteri odluče da prenesu svoj broj u mobilnu mrežu BH Telecoma, koje su to pogosnosti koje ih očekuju?

Pretplatnički mobilni paketi usluga BH Telecoma  pod nazivom Moj M su odličan izbor za bilo koga, zbog svojih brojnih pogodnosti: velike količine mobilnog interneta po maksimalnoj brzini, uz neograničeno korištenje, izbor naj brojeva iz bilo koje mreže u BiH, iste cijene poziva prema svim mrežama u BiH, pretplate koja je u cjelosti iskoristiva za komunikaciju, kao i mogućnosti dokupa mobilnog interneta po super povoljnim cijenama! Četiri super Moj M paketa BH Telecoma: Moj Mini, Moj Midi, Moj Maxi i Moj Mega su paketi za bezbrižnu komunikaciju. Kad je riječ o našoj Ultri, prepaid mobilnoj usluzi BH Telecoma, korisnici u zavisnosti od njihovih potreba mogu odabrati jednu od tri Ultra tarifne opcije po svojim potrebama. Ako preferiraju duge razgovore, onda je to tarifna opcija Ultra Priča, a ako pretežno surfaju, odnosno koriste mobilni internet, onda je za njih prava opcija Ultra Surfa. Ili mogu odabrati opciju Ultra koja im omogućuje i jedno i drugo pod vrlo povoljnim uslovima.

      - Bližimo se kraju 2016. godine koja je bila izuzetno uspješna za BH Telecom. Šta BH Telecom prirepema za 2017. godinu i ćemo se mogu radovati svi korisnici Vaših usluga?

U idućoj godini BH Telecom planira niz unapređenja postojećih usluga, ali i uvođenje novih usluga, posebno za rezidencijalne korisnike, i u okviru toga selektivno kreirane usluge za pojedine kategorije stanovništva: porodice, mlade, dijasporu, turiste,...

Unapređenja ponude za porodice biće zasnovane na kombinaciji usluga fiksne i mobilne telefonije, pristupa Internetu i IPTV-a, za mlade će to biti različiti online servisi, akcijski dokupi mobilnog interneta i slično.

Takođe, planiramo da i u 2017. godini korisnicima ponudimo atraktivne modele mobitela, laptopa, tableta i drugih uređaja, uz popuste na cijene uz ugovorene usluge BH Telecoma, i uz mogućnost plaćanja na rate, kao i do sada.  

 

Planirano i veći broj promotivno – prodajnih akcija tokom godine, kakve smo organizovali i u ovoj, 2016. godini, tokom kojih su korisnicima bile omogućene brojne povoljnosti i uštede pri korištenju telekomunikacijskih usluga.  

Let's Do It i BH Telecom: „Zajedno dobre priče nastavljamo“