Konkurs za najbolju fotografiju akcije čišćenja


03.05.2013.

Let’s Do It pokret u cilju širenja svijesti o zaštiti životne sredine, zajedno sa partnerima, organizuje konkurs za najbolju fotografiju akcije čišćenja. Konkurs je javan i u njemu mogu učestvovati svi građani. Izuzetak su koordinatori akcije, radi regularnosti takmičenja i izbjegavanja "štele" ;) Takmičenje se odnosi na fotografije iz cijele Bosne i Hercegovine.

Sve što trebate uraditi da biste učestvovali u „utrci“ za vrijedne nagrade jeste da pošaljete jednu fotografiju akcije čišćenja, individualnog ili timskog na mail konkurs@letsdoit.ba sa imenom, prezimenom i gradom odakle se fotografija šalje, a fotografije će kasnije  biti objavljenje u albumu na https://www.facebook.com/LetsDoItOcistimoZemljuZa1Dan.

Nagrađene fotografije će biti one s najviše „lajkova“. Fotografije moraju biti autorsko djelo učesnika nagradnog takmičenja. Let's Do It ne preuzima odgovornost kršenja autorskih prava. Ukoliko neko prijavi zloupotrebu Let’s Do It ima pravo da diskvalifikuje učesnika. Jedan korisnik može objaviti samo jednu fotografiju.

 *Fotografije slati sa naznakom "Za nagradnu igru Let's Do It"

Vaše fotografije možete slati do 17. maja, najkasnije do 23:59 sati.

Nagrade koje očekuju autore najzanimljvijih fotografija su:

1. nagrada: Mobitel LUMIA 610 sponzori HT ERONET (www.hteronet.ba) i Mobis-electronic d.o.o. (www.mobis.ba)

2. nagrada: Povedi svoju ekipu na rafting UG Natura AS Konjic (www.natura-as.com.ba)

3. nagrada: Simbolična nagrada koju dodjeljuje Let's Do It!

 

SRETNO!