Posljednje pripreme za akciju tima u Maglaju


14.05.2013.

Ostalo je još nekoliko dana do same glavne akcije koja je će se  održati u subotu  i u Maglaju. U prethodnih nekoliko sedmice obavljene su prezentacije u svim srednjim i osnovnim školama u gradu Maglaju. Takođe, odrađene su i eko- radionice sa najmlađima iz vrtića.

Dana, 11. maja u svim shopping centrima u Maglaju održan je „Dan bez plastičnih vrećica“, gdje su se umjesto plastičnih dijelile papirne vrećice. U papirnim vrećicama se nalazio promotivni materijal akcije. 

Volonteri se iskreno nadaju dobrom odazivu, a akcija započinje 18. maja u 10 sati sa okupljanjem ispred Doma kulture „Edhem Mulabdić“. Nakon toga volonteri će biti raspoređeni prema potrebama pojedinih lokacija. 

Ovom prilikom Let's Do It Maglaj tim želi da se zahvali svim sponzorima i partnerima na dosadašnjoj saradnji: "Natron-Hayat-u", gradskoj ali i apoteci „Stari Grad“, shopping centrima: Konzum, Škafa, Eurocentar, DP market; Eko-sirovina Maglaj, Herceg d.o.o, Stomatološkoj radnji "Obralić", caffe baru „M“, „Bulevar“, „Non-stop“ Maglaj, RTV Maglaj,  maglaj.net-u te mnogim drugima.

Vidimo se u 10h ispred Doma kulture!

Let's Do It tim Maglaj.