Završna svečanost akcije „Let’s Do It – očistimo zemlju za 1 dan“


25.10.2012.

Dana 20.10. 2012 godine u Domu mladih na Skenderiji je održana završna svečanost povodom uspješno realizirane akcije „Let’s Do It – očistimo zemlju za 1 dan“. Svečanosti su prisustvovali sponzori i prijatelji projekta kao i lokalni koordinatori iz čitave Bosne i Hercegovine. Bilo je lijepo vidjeti ljude iz Banja Luke, Bijeljine, Trebinja, Širokog Brijega, Stoca i mnogih drugih gradova, okupljene u Sarajevu oko jednog cilja – čistija i ljepša Bosna i Hercegovina.

Svi prijatelji projekta su dobili prigodne zahvalnice a naročite poklone su dobili najmlađi koordinatori projekta, tinejdžeri Amar Kavgić iz Tuzle, Kenit Čakić  iz Novog Travnika te Dalila Zaimović i Alma Mahutović iz Breze.

Na svečanosti je istaknuto da će Let’s Do It nastaviti sa svojim aktivnosti i u 2013 godini i to akcijom čišćenja u aprilu mjesecu kao i akcijom sađenja drveća u oktobru.

Program je svojim glasom uljepšala mlada pjevačica Irina Subašić iz Banja Luke. Nakan zajedničkog slikanja svi prisutni su nastavili druženje uz bogat švedski sto.