HT Eronet za stradale u poplavama izdvojio 320.000 KM


22.05.2014.

Veliko hvala HT Eronetu, generalnom sponzoru i prijatelju "Let's Do It" projekta, koji je još jednom pokazao društvenu odgovornost i do sada je izdvojio donaciju od 320.000 KM za stradale u poplavama.

Putem humanitarnog telefona za ugrožene u poplavama 092 890 830, koji je otvorio Crveni križ Federacije BiH u suradnji s HT Eronetom, do sada je prikupljeno čak 100.000 KM.

 „Ovo je stvarno jako dobra informacija. Naši korisnici na ovaj način, pozivom i doniranjem 2 KM sudjeluju u pomoći nastradalima u ovoj katastrofalnoj elementarnoj nepogodi. Broj je aktivan tjedan dana i ovo je rekordno brzo prikupljanje sredstava. Mi smo svim našim korisnicima mobilnih usluga poslali SMS poruke kojima smo ih zamolili da se odazovu akciji, a obavijestili smo i naše korisnike HOME.TV usluge. I ovo dodatno animiranje, uz medijsku kampanju, urodilo je plodom. Sigurni smo kako će prikupljeni iznos uskoro biti još veći“, kazala je Ana Milić iz Odjela za korporativne komunikacije HT Eroneta.

HT Eronet  uz ove aktivnosti sudjeluje u pružanju pomoći na terenu jer su se i djelatnici pridružili pomaganju nastradalima.

Velika hvala HT Eronetu na pruženoj pomoći, a sve korisnike HT Eroneta pozivamo da još jendom nazovu broj 092 890 830 i tako daju svoj doprinos.