Prijavi se, budi dio najvećeg volonterskog tima


12.08.2014.

Udruženje građana „Ruke“ iz Sarajeva poziva sve zainteresovane volontere/ke da budu dio Let's Do It tima koji organizuje dvije velike akcije "Let's Do It - očistimo zemlju za 1 dan" "Let's Do It-milion sadnica za 1 dan"

U pripremama za realizaciju aktivnosti navedenih akcija budući članovi tima biće angažovani 9 mjeseci (septembar 2014.godine maj 2015.godine)

Svi volonteri će nakon završetka angažmana dobiti potvrdu o volontiranju i zahvalnicu. Tokom angažmana pored obavljanja redovnih aktivnosti, za volontere će biti organizovana redovna zajednička druženja (team building), učestvovanja u promocijama projekta sa drugim organizacijama i učestvovanje u pilot akcijama.

Prijaviti se mogu svi koji će od septembra 2014. do maja 2015. godine boraviti na području Sarajeva ili u neposrednoj blizini, s obzirom na potrebu stalnog angažmana u dnevnim aktivnostima projekta. Prednost imaju kandidati koji su učestvovali u implementaciji istih ili sličnih projekata.

Link za prijavu:

https://docs.google.com/forms/d/1PxlIcfWeBCWLLPI1VM2cLhJQHfMaJOa7BpFHtN4lyAE/viewform?usp=send_form

UG "Ruke" Sarajevo podatke navedene u ovom obrascu koristiće isključivo u svrhu odabira novih članova Let's Do It tima, i u druge svrhe se neće koristiti. Nepotpune, te prijave sa uvredljivim i pogrdnim sadržajem neće se uzeti u razmatranje. 

Više informacija možete dobiti putem telefona 033/832-664 i na email: info@letsdoit.ba, putem web stranice www.letsdoit.ba ili Facebook Fan Page-a

https://www.facebook.com/LetsDoItOcistimoZemljuZa1Dan?ref_type=bookmark

Poziv ostaje otvoren od 12.08.2014. godine do 22.08.2014. godine u 18 sati. O rezultatima konkursa budući volonteri/ke bitće obavješteni putem e-maila.