HVALA NAŠIM SPONZORIMA, PARTNERIMA, DONATORIMA I PRIJATELJIMA PROJEKTA I AKCIJE “LET’S DO IT – MILION SADNICA ZA 1 DAN” - Let's Do It Bosna i Hercegovina

HVALA NAŠIM SPONZORIMA, PARTNERIMA, DONATORIMA I PRIJATELJIMA PROJEKTA I AKCIJE “LET’S DO IT – MILION SADNICA ZA 1 DAN” - Let's Do It Bosna i Hercegovina

12 Novembra, 2022

Akcije sadnje “Let’s Do It – milion sadnica za 1 dan” ove jesedni realizirane su u šest gradova u BiH kroz kampanju “Šta ima?Šta se sadi? Naši vrijedni volonteri sadili su i pošumljavali u Sarajevu, Bosanskoj Krupi, Bijeljini, Kozarcu, Prozor-Rami i Srebrenici.

Kao Let’s Do It tim prepoznali smo probleme sa kojima se susreću šume u Bosni i Hercegovini, i kroz aktivnosti sadnje i pošumljavanja željeli smo skrenuti pažnju na važnost očuvanja i odgovornog upravljanja šumama.

Područja koja smo izabrali za sadnju specifična su po svojoj potrebi za ovakvim akcijama, a uglavnom se radi o lokacijama koja su u centrima grada gdje nedostaje drveća. Veliku akciju pošumljavanja na Bjelašnici realizirali smo u saradnji sa KJP “Sarajevo šume” našim dugogodišnjim partnerima.

Organizacija akcije u kojoj smo zasadili više od 2 000 sadnica ne bi bila moguća bez zlatnih sponzora i partnera projekta “Let’s Do It”.

Naš dugogodišnji partner Eko život d.o.o. Tuzla kao operater sistema upravljanja ambalažnim otpadom godinama podržava akcije sadnje kao zlatni sponzor.

Ponosni smo što je važnost naših aktivnosti prepoznala i kompanija Ina i Energopetrol također kao zlatni sponzor akcije.

Srebrni sponzor ovogodišnje akcije sadnje je Japan Tobacco International, a partneri akcije su i UN Volunteers in Bosnia and Herzegovina.

Sve provedene akcije podržali su i naši donatori, firma STAMEN d.o.o.

ZAHVALJUJEMO SE SVIMA!