• +387 33 832-664
  • info@letsdoit.ba
  • Tepebašina 7, 71 000 Sarajevo

JUICE&SMOOTHIES OSVJEŽENJE ZA LDI VOLOTERE - Let's Do It Bosna i Hercegovina

JUICE&SMOOTHIES OSVJEŽENJE ZA LDI VOLOTERE - Let's Do It Bosna i Hercegovina

12 Oktobra, 2021

Svjetski dan čišćenja je uspješno obilježen u Bosni i Hercegovini kroz akciju čišćenja “Let’s Do It-očistimo zemlju za 1 dan” na 30 različitih lokacija širom naše zemlje. Let’s Do It tim je vrijedno radio na organizaciji akcija čišćenja u saradnji sa lokalnim timovima, te na implementiranju akcije na tri lokacije u okolini Sarajeva: Trebević, Igman i Vilsonovo šetalište. Iako su naši volonteri imali puno posla, svi radni sastanci su prošli u odličnoj atmosferi zahvaljujući Juice&Smoothies sokovima. Uz prirodne, cijeđene sokove imamo dovoljno energije da se suočimo sa izazovima koji nas dočekuju na terenu. Kao ljubitelji prirode najsretniji smo kada i naše osvježenje dolazi iz prirode, i na taj način možemo biti sigurni da u organizam unosimo kvalitetne sastojke. Sa Juice&Smoothies sve boje zdravlja su na jednom mjestu i naši volonteri sa oduševljenjem biraju svoju najdražu.

Svi se susrećemo sa svakodnevnim stresom u raznim situacijama i ponekad zaboravimo kakav  utjecaj stres i ubrzan život može imati na naš organizam. Kada pijemo svježe sokove, svi hranjivi sastojci odlaze direktno u našu krv, tako da naše tijelo od toga ima mnoge dobiti. Čaša soka će vas ekspresno napuniti energijom, vitaminima, mineralima i enimima koji su nam potrebni za normalan rad cijelog organizma.

Juice&Smoothies ima jedan zajednički cilj, a to je približiti vam koncept zdrave prehrane i usluživati vas sa svježe pripremljenim i zdravim napicima. Kutak gdje se služe svježi napici i zdrava hrana svojom ponudom pogodan je za djecu i odrasle, vegane, vegetarijance, te sve ljude koji se žele hraniti zdravo i uživati u odličnim okusima.

Njihova ponuda je kreirana od strane edukovanog osoblja, a svi napici su osmišljeni tako da sva čula uživaju. Sastojci koji se koriste kod pripreme su uvijek svježi i provjerene kvalitete kako bi vam pružili najbolje sto nam priroda daje.

Posjetite ih i vi na najbližoj lokaciji i počastite se čašom čiste prirode.