Let's Do It tim Tuzla - Let's Do It Bosna i Hercegovina

Let's Do It tim Tuzla - Let's Do It Bosna i Hercegovina

27 Aprila, 2013

Protekle subote organizacijska grupa Let's Do It tima Tuzla je bila na poznatom izletištu Ilinčica kako bi izvršila mapiranje ileglnih deponija na ovom izletištu. Prošle godine u sklopu projekta „Let's Do It-očistimo zemlju za 1 dan“, volonteri i građani na dan akcije posjetili su Ilinčicu i odradili sjajan posao na jednoj lokaciji. Ove godine cilj je ukloniti otpad sa što većeg područja pomenutog izletišta.

Mapiranje deponija na Ilinčici je jedan od koraka koji se trebaju preduzeti u pripremi glavne akcije najavljene za 18.5.

Let's Do It Tuzla tim će takođe prezentovati akciju osnovnim i srednjim škola kao i na fakultetima u okviru općine Tuzla. Ovim putem mladi organizatori i koordinatori akcije u Tuzli pozivaju sve građane, vladine i nevladine organizacije kao i javne i privatne subjekte da se na njima odgovarajući način priključe i pomognu akciju Let's Do It Tuzla!

Za sva pitanja tim u Tuzli je dostupan 24h na dan. Kontaktirati ih možete putem e – maila: [email protected] ili putem telefona: 061/861-236.

Promijenimo naviku, sačuvajmo okolinu!

Let's Do It Tuzla!