• +387 33 832-664
  • info@letsdoit.ba
  • Tepebašina 7, 71 000 Sarajevo

Poziv za prijem novih članova “Let’s Do It tima” u Sarajevu - Let's Do It Bosna i Hercegovina

Poziv za prijem novih članova “Let’s Do It tima” u Sarajevu - Let's Do It Bosna i Hercegovina

23 Januara, 2021

Udruženje građana „Ruke“ Sarajevo poziva sve zainteresovane volontere i volonterke da budu dio “Let’s Do It tima” u Sarajevu i direktno učestvuju u organizaciji dvije velike volonterske akcije “Let’s Do It – očistimo zemlju za 1 dan” i “Let’s Do It – milion sadnica za 1 dan”.

Budući volonteri i volonterke bit će angažovani na pripremama za realizaciju aktivnosti u Kantonu Sarajevo u trajanju od deset mjeseci (februar – novembar 2021. godine),

Svi volonteri i volonterke će nakon završetka angažmana dobiti potvrdu o volontiranju i zahvalnicu. Tokom angažmana pored obavljanja redovnih aktivnosti, za volontere će biti organizovana redovna zajednička druženja (online sastanci), učestvovanja u promocijama projekta sa drugim organizacijama i učestvovanje u pilot akcijama.

Svi volonteri i volonterke koje ispune ovaj obrazac pristaju na obavezno volontiranje od minimalno četiri sata sedmično u prostorijama UG “Ruke”, kada se za to ukaže potreba.

Prijaviti se mogu mladi (18+) koji će boraviti u narednih deset mjeseci na području Kantona Sarajevo. Prednost imaju kandidati koji su učestvovali u implementaciji istih ili sličnih projekata. UG “Ruke” Sarajevo podatke navedene u ovom obrascu koristit će isključivo u svrhu odabira novih članova projekta „Let’s Do It” u 2021. godini. Nepotpune, te prijave sa uvredljivim i pogrdnim sadržajem neće se uzeti u razmatranje. Broj mjesta u “Let’s Do It timu” je ograničen. Sva polja su obavezna (*). Za ispunjavanje Vam je potrebno 20-30 minuta.

Više informacija možete dobiti putem telefona 062/810-621, na email: info@ugruke.com, putem web stranice www.ugruke.com ili Facebook Fan Page-a: https://www.facebook.com/LetsDoItOcistimoZemljuZa1Dan.

Poziv ostaje otvoren od 22.01. do 02.02.2021. godine do 18 sati. O rezultatima konkursa budući volonteri i volonterke će biti obavijšteni putem e-maila i SMS-a.

Link za prijavu: https://docs.google.com/forms/d/1xZasv92v-fVX3lPmN9-mnAZdnFWn7N-Q46FC4-r32Wg/edit?fbclid=IwAR2qWZJMM83th1iW-5FeLnB1YQl4k4DZpceFXd4hvKydhguX8MJHjYlA26k