Velika posjećenost promocije akcije i koncerta - Let's Do It Bosna i Hercegovina

Velika posjećenost promocije akcije i koncerta - Let's Do It Bosna i Hercegovina

08 Marta, 2013

Bosna i Hercegovina pružiti će i ove godine  podršku svjetskoj inicijativi pod nazivom “Let’s Do It World” posvećenoj čišćenju ilegalnih deponija smeća.

Udruženje građana “Ruke” zajedno sa partnerskim udruženjem “Mozaik prijateljstva” organizirati će akciju pod nazivom “Let’s Do It – očistimo zemlju za 1 dan” 18. maja 2013. godine sa početkom u 10h.U sklopu akcije 7.3. na 8.3. održana je promocija projekta i koncert Lake i benda u Cinemas Clubu – ex Sloga . Mnogobrojni posjetioci su imali priliku da čuju impresivne rezultate prošlogodišnje akcije kao i planove za novu akciju. Ovim putem su članovi Lets Do It tima pozvali sve da pomognu u ostvarenju ambicioznih ciljeva i stvaranju bolje i ljepše Bosne i Hercegovine. Svi posjetioci su se mogli registrirati da volontiranju na sam dan akcije ili/i da učestvuju u samoj organizaciji.

Nakon promocije akcije koju je vodio Elvis J. Kurtović, počeo je koncert Lake i benda. Svi su uživali uz dobroznane Lakine pjesme. Euforična i pozitivna atmosfera je dostigla svoj vrhunac.

Organizatori su izuzetno zadovoljni odzivom.

Ovim putem Let’s Do It tim se zahvaljuje Elviru Lakoviću LakiMireli Laković i bendu za nezaboravan koncert i podršku akciji.

Posebna zahvala upućena je Elvisu J. Kurtoviću.